Lørdag 26. januar.....

Kan ærligtalt si, at det ikke har vært en dato jeg har lengta etter. Det har ikke vært en dag jeg har sitt frem til, men den kom allikevel. Noen tårer kom det også.. Eller rettere sagt en del tårer. Men jeg lar meg selv få lov, og jeg lar meg selv være litt lei meg idag. For dere som ikke skjønner hva det dreier seg om, så sitter Riccardo akkurat nå på flyet til Amsterdam. Tiden hans her er over, og han har vært her i 5 månder. Tror jeg kan si at så å si alle sammen har fått med seg at vi har vært utrolig gode venner her borte, og at han har blitt en av mine nærmeste venner. 
<3

Pappa, jeg vet du sover nå, og at du snart våkner opp! Jeg må bare si at jeg ikke har glemt at det er/var farsdag hjemme! 

Jeg håper alle sammen tok godt vare på deg! Hvor enn du måtte befinne deg! Jeg savner deg super masse, og det er rart å ikke se deg når jeg jeg vil... 
Hjemme så er det liksom deg jeg flykter til, når jeg ikke har lyst at folk skal mase, når jeg vil ha det rolig rundt meg og bare ta livet helt med ro. Her lever jeg i samme huset hver eneste dag, og det er en forandring fra hva jeg er vant til. Jeg har hele livet flyttet frem og tilbake fra mamma og til deg. Noe jeg trives godt med. Jeg savner taco kvelder, filmkvelder, pasta kvelder, ja you name it! Savner å få en god klem av deg! Rett og slett jeg savner deg! Jeg kan forsatt huske når du skulle vekk for 6 UKER på jobb langt ute i huttiheiti! Jeg var helt fra meg.. Rett og slett fordi jeg er ei lita pappa jente. Må innrømme det. Nå har jeg vært borte fra deg i snart 3 MÅNDER! Det er forsatt 6 MÅNDER igjen! 

Jeg har verdens snilleste pappa, og det er ingen andre i hele verden som kan erstatte han på noen som helst måte! Det er det ingen tvil om! 


 
Må si at idag har vært den dagen jeg virkelig har kjent på hjemlengselen! 
Jeg har vært sittende med lekser i 4,5 time idag! Så jeg føler ikke for å blogge akkurat nå, vet jeg er verdens dårligste for øyeblikket.. Men ja!

Dear host family I do hope I could get to know you soon. 

Jaja, jeg har enda ikke fått familie. Jeg vet det forsatt er tidelig, men det er liksom ikke lenge til vi reiser heller. En onsdag i august er det nærmeste jeg kan si nå. Men så har det seg slik også, at de som var/er utvekslings studenter skoleåret 2011/2012 er enten hjemme nå eller så reiser de snart hjem. Det vil da si at flere familier er ledige. Jaja, jeg satser på at jeg snart får familie. Jeg merker jeg faktisk er utrolig gira på å reise nå.. Hihi :)

Alikevell er jeg utrolig spent på hva som faktisk venter meg. Hvordan jeg kommer til å takle dette med språket, hvordan ankomsten min kommer til å være. Hjelp. Jeg er så klar, men alikevell så er jeg ikke klar i det hele tatt. 

 I dag hadde jeg faktisk håp i to sekunder om at jeg var blitt tatt vekk fra siden, men det var vist ei annen som het Benedikte som hadde blitt fjerna. Jaja, tålmodigheten må være på plass en stund til! Hvor skal jeg bo neste år? Hvem kommer familien til å bestå av? Havner jeg i nord eller sør? Øst eller vest? Hvilken skole havner jeg på? Stor, eller liten? Sitter jeg på do å spiser maten min første skole dag? Kommer jeg til å få noen som jeg kan kalle, bestevenn? Eller kanskje kjæreste? Hvor tid reiser jeg? Hvor tid kommer jeg hjem igjen? Får jeg året mitt godkjent? Eller må jeg ta året om igjen? Får jeg være russ med vennene mine? Blir alt som forhåpningene mine tilsier? Havner jeg hos en enslig dame? Eller en kjernefamilie? Eller alenemor? Gamle eller unge? Får jeg søsken? Blir jeg enebarn? Får jeg dyr? Er det flere utveklingsstudenter jeg skal bo med? Er det flere fra Norge der jeg kommer til å bo? Skal jeg dra på organisert tur til Hawaii? Hvor mye penger trenger jeg? Får jeg date til prom? Eller homecoming? Er familien jeg kommer til strenge? Eller får jeg det nesten her som hjemme? Er familien kristne? Eller kanskje mormoner? Må jeg gå i kirken om søndagen? Kommer jeg til å få begynne på idrett? Får jeg lov å ta lappen der jeg havner? Havner jeg nær mine 2 bestevenner? Eller på andre siden av landet? Er det mye lekser der jeg skal gå? Kanskje til og med uniform? Får jeg kle meg som jeg vil når jeg er hjemme? Får jeg mange husoppgaver? Kommer jeg til å havne nær en storyby? Eller havner jeg midt på ødemarka? Kommer jeg til å ha mye hjemlengsel? Hvor mye kommer til å forandre seg her hjemme? Er vennene mine her når jeg kommer tilbake? Kommer jeg til å miste kontakten med de jeg nettopp har blitt kjent med? Tenk at om rundt et halvt år, så reiser jeg fra absoulutt alt nært og kjært!! 

Det kommer til å bli helt fantastisk å reise! Jeg gleder meg som en liten unge, og kan ikke vente på å få vertsfamilie! Jeg er nå lagt ut på Aspect sine hjemmesider, noe som betyr at nå kan familiene se brevet mitt og de kan begynne å velge mellom dem som er der! Jeg tror det kan bli bra for både meg og mine venner, nå når jeg skal reise. Vi for se hvor langt vennskapet vårt reker, og vennskapet til meg og mine venner blir satt på en utrolig stor prøve. Jeg ser egentlig ganske mye fram til det, for når jeg kommer hjem igjen vet jeg hvem som er mine ekte venner, og hvem som har holdt ut i 10 månder. De som står meg nærmest vet jeg 100% sikkert at er der når jeg kommer hjem! Noe som jeg er utrolig glad for! <3

Jeg vet at etter 10 mnd borte hjemmenifra så kommer ting til å bli annerledes! Jeg vet at ikke alt hjemme settes på pause, og det blir ikke akkurat som når jeg reiste! Det må jeg bare godta! For jeg har valgt selv å reise, og jeg vet at jeg kommer tilbake og noen er mest sansynlig ikke der lenger! Det er utrolig mange flotte mennesker jeg har blitt kjent med det siste halve året. Mange av de jeg går i klasse med, mange jeg har blitt kjent med andre plasser. Disse er vell di som er størst risiko for å miste når jeg er borte. Noe jeg virkelig ikke har lyst til! 

Samtidig, kommer det til å bli en lettelse. Komme vekk fra alle som du har mistet før, komme vekk fra alle problemer. Man reiser til et nytt sted. Og ingen av disse vet noen ting om deg, du kan starte akkurat som du vil, og du kan vise hvem du virkelig er! Du kan være deg selv, uten at du skal bli dømt for fortiden din! 

Alikevell kan det være skummelt. At du ikke kjenner noen, du kan ikke løpe til besteveninna di og gråte, og at hun forteller at det kommer til å gå bra. Du kan ikke ta en avkobling med dine bestevenner. Det at du ikke skal se dem på 10 måneder er nok det skumleste. Men du kommer tilbake med 10000 erfaringer. Du kommer tilbake som en sterkere person, og når alt kommer til alt!

Det er ikke du som går glipp av noe! Det er de hjemme i Norge som går glipp av noe!! 

 

 

God helg alle sammen!!
Du er nå kommet til bloggen om min reise fra lille Norge, til store USA. Her kommer søknadsprosessen, bilder, tanker, og tid før, under og etter oppholdet. Stay tuned.

+venneforespørsel?


-Arkiv-


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011


-Kategorier-


Avreisen
Blogg
Driver Education
Hverdagsliv
Jul og nyttår
New York City
Om meg - mitt liv!
Skole
Spørsmål og svar
Søknads prosessen
Tanker og følelser
Ventetiden
Vertsfamilien/Plassen
Weekend

-Utvekslingstudenter-


AFS, Elise i USA
AFS, Frida i USA
AFS, Frida i USA
AFS, Idun i USA
AFS, Joakim i USA
AFS, Julie i USA
AFS, Lise-Maria i USA
AFS, Marie i den Dominikanske Republikk
AFS, Nora i USA
AFS, Oda i USA
AFS, Ronja i USA
AFS, Una i USA
Aspect, Benedicte i USA
Aspect, Camilla i Australia
Aspect, Camilla i USA
Aspect, Elise i USA
Aspect, Emmeli i USA
Aspect, June i USA
Aspect, Linn Victoria i USA
Aspect, Lise Marie i USA - Florida
Aspect, Nora i USA
Aspect, Sebastian i USA
EF, Amalie i USA
EF, Andrea Madelen
EF, Carina i USA
EF, Helene i USA
EF, Ingeborg i USA
EF, Johanne i USA
EF, Lillian i USA
EF, Line Beate i USA
EF, Maria i Australia
EF, Marte i USA
EF, Marte i USA
EF, Marthe i USA
EF, Natalie i USA
EF, Nora i USA
EF, Pernille i USA
EF, Ulrikke i USA
Explorius, Ajla i USA
Explorius, Anette i USA
Explorius, Anna i USA
Explorius, Anna i USA
Explorius, Aurora i USA
Explorius, Caroline i USA
Explorius, Charlotte i USA
Explorius, Eirill i USA
Explorius, Elida i USA
Explorius, Elisabeth i USA
Explorius, Emily i USA
Explorius, Frida i USA
Explorius, Gro i USA
Explorius, Hanna i USA
Explorius, Helene i USA
Explorius, Hilde i USA
Explorius, Ina i USA
Explorius, Inger Helene i USA
Explorius, Ingrid Marie i USA
Explorius, Ingvild i USA
Explorius, Irena i USA
Explorius, Irene i USA
Explorius, Johanne i USA
Explorius, Julia i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Kine i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Lene i USA
Explorius, Maiken i USA
Explorius, Maiken i USA
Explorius, Maren Sophie i USA
Explorius, Mari i USA
Explorius, Maria i USA
Explorius, Marie i USA
Explorius, Marie i USA
Explorius, Marit i USA
Explorius, Marlene i USA
Explorius, Marte i Tyskland
Explorius, Marte i USA
Explorius, Martine i USA
Explorius, Mia i USA
Explorius, Nora i USA
Explorius, Oda i USA
Explorius, Oscar i USA
Explorius, Pernille i USA
Explorius, Regine i USA
Explorius, Sara i USA
Explorius, Sara i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Siren i USA
Explorius, Stephanie Andrea i USA
Explorius, Stine i USA
Explorius, Synne i USA
Explorius, Thao i USA
Explorius, Tilla i USAhits