HAR BYTTA BLOGG!

WWW.BENEDIKTEEUSA.BLOGSPOT.COM


Bytter på grunn av skole prosjekt! Flere oppdateringer! ALLE gamle innlegg er på bloggen! Samme adresse, bare bytt ut blogg.no med blogspot.com
Jepp, life is good!

Har det sykt bra fortiden!

meg og vsøster klar for shopping klokka 04:00!
PRØVE I MORGEN, VI SNAKKES!

Her Ingrid, verdens kjedeligste innlegg <3 haha men du ba om det!
Heisann!

Nå sitter jeg faktisk på skolen og blogger. Er helt sjokka. At jeg faktisk får nett på skolen. Men det gjør meg ingenting da. For jeg har ingenting å gjøre i Art klassen akkurat nå. Så da kan jeg like greit fortelle om min helg! Jeg begynte å skrive innlegg for litt siden, men det ble sletta, så da gidda jeg ikke helt. Siste spørsmålene på spørsmålsrunden kommer denne uka, kanskje allerede senere idag.!  Har to deler igjen tror jeg!

Uansett, på onsdag gjorde jeg fint lite og ingenting. Eller jeg satt barnevakt hos naboen som sagt, noe som var helt fantastisk. Jeg sov bare hos naboen en natt, men på fredag våkna jeg halv 10, noe som var deilig. Fikk starta dagen i eget tempo, fordi jeg var den eneste hjemme. Vi var i byen, noe som egentlig var ganske kjekt, så jeg fikk brukt litt penger på klær, i stedenfor bare ting jeg trenger sånn generelt. Så da ble det YOGAPANTS, haha google it. Har de på meg på skolen idag, og de er serriøst verdens beste å gå i. Kjøpte en topp å et smykke + øredobber. Sist men ikke minst et par sko til mindre enn 70 kroner? Er det mulig? haha 


Love them! 

 

På lørdag var jeg på drivers ed igjen. Bare fire ganger igjen nå. Skal bli godt. Jeg dro en time tideligere, for å dra til Valley Scare. For dere som lurer, er det som tusenfryd hjemme, bare at de gjør om parken slik at den er ganske skummel. Går "monsters" rundt å skal skremme deg. De har hunted houses osv.  Det var utrolig gøy. Var der med andre utv studenter, så var bra! :)

I går var jeg med min vertsnevø og vertsniese. Haha. Vi var ute, kjørte golfbil, lekte i sandkassen (ogjada), så film, osv. De er så utrolig herlige! 
Levi <3
Laureen <3

 
Legg gjerne igjen en kommentar om hva du syns :)
Etter en dag med skole, uten noe så helst søvn, så er det et under at jeg faktisk forsatt er våken!! Jeg skal legge meg 9 idag, og jeg har planer om å være våken til det! Skulle egentlig vært på tennis nå, men jeg fikk beskjed at jeg ikke skulle spille + at jeg hadde nok ikke vært i stand til det heller, så tok jeg like greit bussen hjem idag! Utrolig deilig egentlig!

Helgen har vært utrolig travel ! Helt sykt! Fredag startet med fotball kamp hjemme! Guttene vant jo så klart, så det var full stemning!

Lørdag var jeg igjen (3gang) på drivers ed :) egentlig så er det utrolig morsomt! Men merker jeg må begynne på kjøreboka snart ja!
Lørdag var det også homecoming! Noe som liksom være en veldig stor ting her i USA!! Må si jeg var mildt sagt utrolig skuffa! Det var utrolig dårlig musikk, gamle sanger, osv! Kan si at Brakahaug diskoteket var mye kjekkere enn homecoming!! Haha så Joda!

Så eg Brooke, Makyla, kjæresten til Brooke og Trey kjørte til Brooke's house, og hadde bonfire :) Vi dro i halv 11 tiden, og jeg kom hjem halv 1 ca ;) Var utrolig koselig !

I går var det tur til Itasca som stod for tur! Det er en park, og det er her Mississippi River starter :) Så nå kan jeg si at jeg har gått over Mississippi river også :)

Forteller mer om Itasca senere, og slenger med bilder fra homecoming og Itasca i to andre innlegg ! Rett og slett fordi jeg blogger fra telefonen nå ;)
Makayla <3
Brooke <3
Okei idag smeller det! 
Jeg skal snart opp å spise frokost, før vi skal kjøre til skolen! Så begynner skoleåret her også! For å si det sånn, så gruer jeg meg maksimalt. Så alle lykke til jeg kan få hjelper! Sitter her med tårer i øynene når jeg skriver dette, og det blir et litt langt innlegg. Innlegget er skrevet på flyet, så nå er jeg i NY når dette blir publisert J

Sa sitter jeg på flyet til NY. Har fortsatt 6 timer og vel så det igjen. I natt ble den siste pakkingen gjort. Hadde det ikke vært for mamma, hadde jeg aldri i verden hatt med meg alt jeg trenger. Selv om også halvparten måtte bli liggende hjemme, på grunn av overvekt. Hehe, hjelp. 

I dag mores stod vi opp klokka 5, om morgenen. Norsk tid. Tina sov over hos meg, for hun skulle bli med på flyplassen. Pappa hentet Jannicke, så kvart på 6 var hele familien på vei til flyplassen i Haugesund. Trodde faktisk ikke det skulle bli så gale å si hade. Men jeg tok ganske feil.  Det ble masse tårer! Og da jeg satt meg inn i flyet, så jeg mamma, brødrene mine, og Jannicke og Tina stod med amerikanske flagg og vinka. Det var da jeg innså på skikkelig at jeg ikke får se dem på 10 mnd.

Da jeg kom på Oslo, pakka jeg over i koffertene. Sminka meg og gikk opp og møtt de andre. Alle stod med familiene sine før sikkerhets kontrollen. Så jeg stod for meg sjøl i starten. Men da vi kom gjennom sikkerhets kontrollen løsna det og  har allerede blitt kjent med mange.

Nå sitter alle spred på forskjellige fly, og vi som tar samme fly sitter også spredt rundt. Sovna en time før vi fikk mat, så nå sitter jeg her og spiser kylling.

 


Dårlig bilde, men ser dem <3


♥ Jeg har endelig fått familie!!
 
 Heisann!

Onsdag 23. mai var jeg på informasjonsmøte i Stavanger. Mange sier slike møter er kjedlige, men jeg kan ærlig innrømme at det var noe som jeg trengte. Andre organsiasjoner har møter for utv.studentene sine der de kan bli kjent, før avreise. Men Aspect har ikke dette, noe som egentlig er litt trist. Men det var hvertfall koselig å få møtt andre utvekslingsstudenter på møte. Vi var 8? bare fra samme skole som meg, men det var også flere som jeg aldri har snakket med før. Det varte i ca 2.5 time. I pausen fikk vi tid til å bli kjent med hverandre, og jeg var vist ikke alene om å ikke ha fått familie. Heldigvis! 

Møte i seg selv var helt greit, jeg viste ganske mye fra før, men definitivt ikke alt. Vi fikk vite ting som var uakseptabelt og diskutere, slik som politikk, rasisme og religion. Noe som egentlig er forståelig, med tanke på at det er så store temaer, og så utrolig store meninger rundt dette. Altså jeg har ikke planer om å dra i gang en diskusjon rundt middagsbordet angående dette. 

Noe annet som var sjokkerende. Var dette angående dating. Jeg må le. Vi fikk høre en historie om en norsk gutt som hadde vært i USA for noen år siden. Han hadde bedt en jente på date. Men i USA, slik man ser på filmer, må jo såklart faren snakke med gutten først. Dette resulterte til at han ikke fikk gå på date fordi han ikke var god nok for datteren å måtte snu å dra hjem igjen. HJELP.

Det var også ei som var i Utah skoleåret 2010/2011. Hun hadde havnet hos en mormonerfamilie. Hun hadde kommet hjem med 5 kofferter. Hun fortalte også om møte med foreldrene på Gardemoen hadde vært. Moren hadde allerede vært i USA og hilst på henne, så da hun møtte henne på Gardemoen fikk moren klem, men faren å resten av familien hadde hun passert rett forbi, og hun hadde sagt "Dette var ikke noe gøy!" 

Jaja, det var hvertfall kjekt og jeg følte jeg trengte det, som motivasjon. Så jeg ble ganske så letta som sagt når jeg fikk høre at over halvparten av de som var der ikke hadde fått familie. Jeg har også fått dato til ambasaden, noe jeg kan fortelle om senere :)


Klem
4 månder igjen av Norge. 
4 månder til jeg får drømmen min oppfylt

Herlighet, tiden går så utrolig fort. Altså det var jo nettopp nytt år for søren. Jeg blir like irritert hver gang.. det går alt for fort egentlig. Eller egentlig ikke, når jeg får vertsfamilie vil jeg nok at det skal gå enda raskere, men da er det vell motsatt? Som sagt, har jeg enda ikke fått familie, noe som er kjipt og greit på samme tid. For jeg føler at tiden kommer til å gå så utrolig tregt når jeg først får familie, så nå kan vi bare spole litt til, så kan ting begynne å roe seg ned. Speaking of, skal til London om en uke jeg. Det også, for et halvt år siden sa jeg, årh nå er det ikke lenge til jeg skal til London. 

Starten av året tenkte jeg, etter jeg har vært i London, DA er det ikke lenge igjen. Det hadde jeg også rett i. Det var dette som skulle skje:
- Utsira med en god del venner
- Barristakurs
- Scrappehelg
- London, med venner (NESTE UKE)
- Konfirmasjon, til søskenbarnet mitt
- Stavanger, forbredelses kurs
- Stavanger, Prekestolrock
- Bø-sommerland, på Konf-Action som leder.
- Oslo for visum +++

Jaja, skal ikke klage! Året så langt har vært supert, og jeg gleder meg til det fyker av gårde videre! Hei alle sammen!

Måtte bare innom her for å dele med alle sammen at min kjære bestevenninne er 17 år idag <3Meg og Benedicte i London i sommer! :)

Gratulerer med dagen verdensbeste søster <3

 

Du er nå kommet til bloggen om min reise fra lille Norge, til store USA. Her kommer søknadsprosessen, bilder, tanker, og tid før, under og etter oppholdet. Stay tuned.

+venneforespørsel?


-Arkiv-


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Oktober 2011


-Kategorier-


Avreisen
Blogg
Driver Education
Hverdagsliv
Jul og nyttår
New York City
Om meg - mitt liv!
Skole
Spørsmål og svar
Søknads prosessen
Tanker og følelser
Ventetiden
Vertsfamilien/Plassen
Weekend

-Utvekslingstudenter-


AFS, Elise i USA
AFS, Frida i USA
AFS, Frida i USA
AFS, Idun i USA
AFS, Joakim i USA
AFS, Julie i USA
AFS, Lise-Maria i USA
AFS, Marie i den Dominikanske Republikk
AFS, Nora i USA
AFS, Oda i USA
AFS, Ronja i USA
AFS, Una i USA
Aspect, Benedicte i USA
Aspect, Camilla i Australia
Aspect, Camilla i USA
Aspect, Elise i USA
Aspect, Emmeli i USA
Aspect, June i USA
Aspect, Linn Victoria i USA
Aspect, Lise Marie i USA - Florida
Aspect, Nora i USA
Aspect, Sebastian i USA
EF, Amalie i USA
EF, Andrea Madelen
EF, Carina i USA
EF, Helene i USA
EF, Ingeborg i USA
EF, Johanne i USA
EF, Lillian i USA
EF, Line Beate i USA
EF, Maria i Australia
EF, Marte i USA
EF, Marte i USA
EF, Marthe i USA
EF, Natalie i USA
EF, Nora i USA
EF, Pernille i USA
EF, Ulrikke i USA
Explorius, Ajla i USA
Explorius, Anette i USA
Explorius, Anna i USA
Explorius, Anna i USA
Explorius, Aurora i USA
Explorius, Caroline i USA
Explorius, Charlotte i USA
Explorius, Eirill i USA
Explorius, Elida i USA
Explorius, Elisabeth i USA
Explorius, Emily i USA
Explorius, Frida i USA
Explorius, Gro i USA
Explorius, Hanna i USA
Explorius, Helene i USA
Explorius, Hilde i USA
Explorius, Ina i USA
Explorius, Inger Helene i USA
Explorius, Ingrid Marie i USA
Explorius, Ingvild i USA
Explorius, Irena i USA
Explorius, Irene i USA
Explorius, Johanne i USA
Explorius, Julia i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Julie i USA
Explorius, Kine i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Kristin i USA
Explorius, Lene i USA
Explorius, Maiken i USA
Explorius, Maiken i USA
Explorius, Maren Sophie i USA
Explorius, Mari i USA
Explorius, Maria i USA
Explorius, Marie i USA
Explorius, Marie i USA
Explorius, Marit i USA
Explorius, Marlene i USA
Explorius, Marte i Tyskland
Explorius, Marte i USA
Explorius, Martine i USA
Explorius, Mia i USA
Explorius, Nora i USA
Explorius, Oda i USA
Explorius, Oscar i USA
Explorius, Pernille i USA
Explorius, Regine i USA
Explorius, Sara i USA
Explorius, Sara i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Silje i USA
Explorius, Siren i USA
Explorius, Stephanie Andrea i USA
Explorius, Stine i USA
Explorius, Synne i USA
Explorius, Thao i USA
Explorius, Tilla i USAhits